Partneri

COMBIS d.o.o. je osnovan 1990.  godine u Dubrovniku, a 2010. godine postaje članicom HT Grupe. Ulaskom COMBISa u HT Grupu hrvatskom je tržištu po prvi puta predstavljen širok spektar vrhunskih informatičko-telekomunikacijskih poslovnih rješenja i usluga.
COMBIS se tijekom godina razvio u regionalnog sistem integratora sa značajnim iskustvom u savjetovanju, razvijanju, uvođenju, integraciji i održavanju cjelovitih složenih sofisticiranih informatičko-aplikativno-komunikacijskih rješenja po načelu ''ključ u ruke''. Prema istraživanjima IDC Adriaticsa, COMBIS je ne samo vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj, nego i među vodećim ICT tvrtkama Adriatic regije u segmentu pružanja usluga.
Od male tvrtke COMBIS se razvio u regionalnu tvrtku, koja danas zapošljava više od 350 djelatnika te radi na inovativnim projektima, ne samo u Hrvatskoj nego i u inozemstvu. COMBIS je u svakom trenutku svog razvoja bio perjanica među IT kompanijama, što podrazumijeva da je svaki val promjene koristio za svoj napredak.
ASR Group d.o.o. osnovana je u ožujku 2014. godine. Razvoj tvrtke kreće se u dva pravca, industrijska automatizacija te razvoj programske podrške. Zaposlenici tvrtke imaju dugogodišnje iskustvo iz područja razvoja kompleksnih informacijskih sustava, vođenja informatičkih projekata, područja poslovne inteligencije, industrijske automatike te razvoja profesionalne programske podrške za industriju. Specijalizirali su se za razvoj inovativnih programskih i tehničkih rješenja na trenutno najmodernijim tehnologijama, te time postali nezaobilazan partner u razvoju programske podrške i rješenjima za industrijsku automatiku.
Fakultet elektrotehnike i računarstva (FER) je vodeća istraživačka institucija u Republici Hrvatskoj pri čemu po broju ugovorenih projekata s Europskom komisijom, ali i financijskim sredstvima dominira ne samo u okviru Sveučilišta u Zagrebu nego i u cijeloj Republici Hrvatskoj. Istraživačku infrastrukturu FER-a čine njegovi zaposlenici i oprema. Na FER-u je uposleno više od 500 djelatnika, od čega više od 150 djelatnika u znanstveno-nastavnom zvanju (docenti, izvanredni profesori, redoviti profesori) te više od 300 istraživača i suradnika, pri čemu je broj istraživača i suradnika financiranih iz vlastitih sredstava veći od broja istraživača i suradnika financiranih iz državnog proračuna. Fakultet je organiziran u 12 zavoda u okviru kojih se koordiniraju istraživačke i nastavne aktivnosti.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close